• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Kickup Strong

Kickup Strong

KickUp producerar Kickup Strong, en Nikotinfri produkt med smaknoteringar av Bergamot och svartpeppar. Denna produkt i Normal format levereras med 20 portioner per burk. KickUp satsar på att erbjuda en mångsidig upplevelse genom att erbjuda produkter med olika smaker, styrkor och format.

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
319,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Kickup Strong

Produkten, Kickup Strong, är tillverkad av BAT, och är klassificerad som Nikotinfri. Den är en del av KickUp Regular Portfolio serien. Produkten kommer i Normal format och innehåller varken tobak eller nikotin. Dock innehåller den koffein, vilket kategoriserar den som Nikotinfri. Med en totalvikt per burk på 20,0 gram, erbjuder produkten en konsistens av traditionella smaker och styrka, utformad för användare som önskar ett alternativ till traditionella tobaksprodukter.

Detaljer om smak, styrka och format på Kickup Strong

Kickup Strong, kategoriserad som Nikotinfri, kommer i Normal format. Den erbjuder en sammansättning av smaker, inklusive Bergamot och svartpeppar. Dessutom innehåller den koffein, vilket gör den till ett alternativ för användare som önskar ett koffeinhaltigt snusalternativ. Med nikotinnivåer på 0,0 mg/g, har Kickup Strong en Nikotinfri styrka, utformad för att erbjuda en balanserad användarupplevelse.

Information om Kickup Strong:

  • Kategori: Nikotinfri
  • Smakprofil: Bergamot, svartpeppar
  • Antal prillor per burk: 20
  • Innehåll av koffein: Ja

Ytterligare information om varumärket KickUp

KickUp är ett varumärke som producerar nikotinfria produkter, inklusive Kickup Strong. Fokus ligger på att erbjuda alternativ till traditionella tobaksprodukter för användare som söker nikotinfria alternativ i varierande smaker och styrkor. KickUp siktar på att ge kunderna en mångfacetterad upplevelse genom att erbjuda produkter med ett brett utbud av smaker, styrkor och format.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke KickUp
Produkttyp Nikotinfritt snus
Vikt 0.3533
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 20 g
Format Normal
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 1 g
Lanseringsdatum 2013-03-18
Ingredienser Svart te, Vatten, Surhetsreglerande medel (E500), Smakförstärkare (koksalt), Kakaofiber, Aromer (inkl. Rökarom), Förtjockningsmedel (E401), Vitamineral Premix (Vitamin C, Vitamin B3, Zink, Vitamin E (antioxidant), Vitamin B5 (Pantotensyra), Vitamin B6, Riboflavin, Tiamin, Folsyra, Biotin (antioxidant), Selen, Vitamin B12), Salmiak (E510), Guarana (koffeinkälla), Xylitol, Svartpepparextrakt, Ginseng.
Producent BAT
(11) recensioner
Recensioner för Kickup Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Varar länge

Elisabet, 8 mars 2024

Bra smak för att vara tobak- och nikotinfri. Varar länge. Ganska stora prillor som håller bra

Den funkar

Gabriel, 8 november 2020

Det är en snusfri snus som definitvt funkar. Råkade ta en sån här sent på kvällen och kunde inte sova innan klockan hade slagit 6:30 nästa dag. Dock inte speciellt god.

Innehåller Xylitol

Andreas W, 14 mars 2020

I.o.m. 2020-03-14 står det inte på denna sida att produkten innehåller Xylitol och därför beställde jag den. På dosan står det dock att den innehåller Xylitol, vilket var en besvikelse då jag försöker undvika sockeralkoholer. Smaken är dock helt godkänd.

Kickup strong

Erja Berggren, 6 april 2019

Ett bra snus utan nikotin ett bra sätt att sluta med nikotin

Kickup

Tommy Berndtsson, 27 oktober 2018

Perfekt vara. Snabb leverans.

Visa fler omdömen