• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong

Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong

Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong är en starkare variant av "Saltiy Lemon" med med samma smak av syrliga citroner i kombination med saltet som ger en rund och behaglig smak.
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (27,99 kr/st) 279,90 kr 349,90 kr
279,90 kr
-
+

Detaljerad information om Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong

Fumi Salty Lemon Extra Strong har en smakkombination av salt samt citron. Citronen ger nikotinpåsarna sin friska och syrliga smak. Om du tycker om nikotinpåsar med extra stark smak är Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong något för dig. När du öppnar dosan kommer en intensiv doft av syrlig citron. Prillorna ger dig en härlig smakkombination av salt och surt.

Fumi salta citroner

Med en nikotinhalt på 12 milligram per gram räknas Fumi Salty Lemon Extra Strong som extra starkt. Fumis citronsnus kommer dessutom att utsöndra en härligt syrlig smak under relativt lång tid. Varje dosa innehåller 16 gram totalt samt 20 portioner. Det i sin tur gör att varje nikotinpåse innehåller hög halt av nikotin.

Fumi snus

Företaget Fumi är en relativt nytillkommen aktör på marknaden. De tillverkar tobaksfritt snus med spännande smakkombinationer. Framförallt har de gjort avtryck med hur de kombinerar sina smaker.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Fumi
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent The Snus Brothers