• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Vintergröna
Snuskrydda Coobra Vintergröna
Snuskrydda Coobra Vintergröna
Snuskrydda Coobra Vintergröna
Snuskrydda Coobra Vintergröna

Snuskrydda Coobra Vintergröna

Snusarom Coobra Vintergröna  är en snuskrydda med en frisk och härlig smak av vintergröna! Vintergröna är en unik smak som främst används till snus men förekommer faktiskt vanligare än vad man tror. Om man skall beskriva vintergröna som smak är det en skogig lite tall smakande mintsmak som återfinns i tuggummit Jenka.

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Vintergröna

Snusarom Coobra Vintergröna är en snuskrydda med en frisk och härlig smak av vintergröna! Vintergröna är en unik smak som främst används till snus men förekommer faktiskt vanligare än vad man tror. Om man skall beskriva vintergröna som smak är det en skogig lite tall smakande mintsmak som återfinns i tuggummit Jenka. Vintergröna har på senaste tiden blivit en populär smaksättning på snus och hittas ofta i Odenssnus sortiment. Smaksätt ditt snus med snuskyrddor redan idag, det är enkelt och gör ditt snus helt unikt! Ean13: 7391170632843
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Vintergröna
Producent Coobra
(1) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Vintergröna

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

smaklös

hej, 28 december 2020

hade i två flaskor ingen smak alls