• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
ZONE X Mint Breeze Slim Normal

ZONE X Mint Breeze Slim Normal

ZONE X Mint Breeze Slim Normal är en kvalitetssnus som luktar och smakar fräsch mint med nikotinhalt på 7mg/g. Smaken håller länge och prillorna är baserade på växtfibrer. 
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (29,80 kr/st) 149,00 kr
  • 10-pack (29,50 kr/st) 295,00 kr
  • 30-pack (34,50 kr/st) 1.034,90 kr
295,00 kr
-
+

Detaljerad information om ZONE X Mint Breeze Slim Normal

Nu finns de tobaksfria nikotinpåsar Zone X Mint Breeze med en smak och doft av fräsch mint. Påsarna är gjorda av växtfiber och är helt vita. Dessutom är de torra och slimmade, vilket ger en diskret användning utan rinna. Du slipper även missfärgade tänder som är en risk när du använder vanligt snus.

Långvarig smak

Med Zone X Mint Breeze får du också en långvarig smak av hög kvalitet. Denna produkt passar dig som vill testa ett tobaksfritt alternativ och som dessutom gillar smaken av mint.

Styrka 2

Zonex Mint Breeze kommer i styrka 2 av 5 med en nikotinhalt på 7 milligram per gram och räknas därmed som normalstark. Detta tobaksfria alternativ passar dig som vill ha en mildare smak av mint. Skulle du däremot vilja testa något annat har Zone X många andra alternativ i olika smaker och styrka. Med ett brett sortiment finns det något för alla, oavsett smakpreferens.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för ZONE X Mint Breeze Slim Normal

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.