• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Offroad Lakrits White
Offroad Lakrits White
Offroad Lakrits White
Offroad Lakrits White
Offroad Lakrits White
Offroad Lakrits White
Offroad Lakrits White

Offroad Lakrits White

Offroad Lakrits White Portion har en tydlig smak av lakrits i kombination med en karaktäristisk tobakssmak och inslag av blommor.

Ny text på dosan: Offroad Liq+ White
  • 1 dosa 27,99 kr
  • 10-pack (23,99 kr/st) 239,90 kr
239,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Offroad Lakrits White

Offroad Lakrits White Portion är ett snus från V2 Tobacco som håller till i Danmark. Det är ett white-portionssnus med smak av lakrits och undertoner av anis och viol. Det gör det här snuset från Offroad till ett portionssnus med stor smak. De vita portionerna ger en låg rinnighet.

"Vår filosofi och vårt koncept för tillverkningen grundar sig i vår stora passion för snus, för den ypperliga kvalitet som vi kan uppnå genom a framställa små volymer av rökfri tobak. Vi tillverkar högkvalitetssnus som i dag säljs i många länder.Vi anser att snus är en mycket njutbar och sofistikerad produkt, fylld med många smaker och aromer från väldoftande örter och kryddor med naturlig friskhet. Det kan avnjutas i praktiskt taget alla sociala sammanhang." -V2 Tobacco

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Offroad Snus
Produkttyp white portion
Vikt 0.3016
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp White Portionssnus
Format Normal
Producent V2 Tobacco
(0)
Recensioner för Offroad Lakrits White

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.