• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Offroad Lakrits Mini Portionssnus

Offroad Lakrits Mini Portionssnus

Offroad Lakrits Portionssnus - ett mini snus med en klart och tydlig smak av lakrits. Prillorna levereras i mindre original prillor vilka ger en snabb smakrelease men är mindre och mer bekväma under läppen. Snuset har en klassisk tobakssmak kombinerat med lakrits, anis och en gnutta viol är detta ett snus som är mycket svårt att slå. 

OBS: snart med nytt recept och format!

  • 1 dosa 27,99 kr
  • 10-pack (21,99 kr/st) 219,90 kr
219,90 kr
-
+

Detaljerad information om Offroad Lakrits Mini Portionssnus

Offroad Lakrits Mini Portion

En svårslagen prilla med smak av lakrits, viol och anis. Nikotinhalten i Offroad lakrits mini portionssnus har en nikotinhalt på 0,5 mg/påse. Trots den lilla storleken är det här snuset kraftfullt och med en intensiv smak som varar länge.

Offroad snus lakrits

Swedish Match har lyckats bra med att skapa en perfekt kombinerad lakritssnus i Offroad mini. Salmiak och viol är smaker som lätt tar över, men i Offroad lakrits är smaksättningen välbalanserad. Det lilla formatet har dessutom en fuktig yta som ger en snabb smakrelease. Lakrits snus mini har en normal nikotinhalt och kan alltså även passa nya snusare.

Offroad mini dosa eller helstock

Är du inte helt säker på om lakritssmaken är något för dig kan du köpa en enkel dosa för att prova. Blir det din nya favorit är tipset att köpa en helstock mini snus lakrits eller ett storpack med 30 dosor. Då blir nämligen priset per dosa något billigare.

Innehåll: Ingredienser: vatten, tobak (innehåller nikotin), fuktighetsbevarande medel (E 1520), salt, surhetsreglerande medel (E 500), salmiak, aromer inklusive rökarom.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Offroad snus
Produkttyp original portion
Vikt 0.1721
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 10,4 g
Snustyp Snus, Portion
Format mini
Producent V2 Tobacco
(8) recensioner
Recensioner för Offroad Lakrits Mini Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

B****** och bra snus

Inger Nilsdotter B, 20 mars 2019

Eftersom jag gör slut på en dosa/dag, så är jag extra glad att jag hittat ett b****** snus, som är kanongott. Kraftig lakritssmak, precis som jag vill ha det. Har använt Catch mini original med lakritssmak, men det blir ju så dyrt för en storkonsument som jag. Snusa gott folk!!

Både bättre och b********!

Inger Nilsdotter Böhl, 22 februari 2019

Jag har använt Catch mini original, under många år. Nu kommer jag att överge det märket, eftersom jag hittat detta snus "Offroad mini Lakrits". Smaken är fräschare med en större lakritsupplevelse. Helt enkelt kanon! Kommer att hålla mig till detta i fortsättningen. Oj, jag höll på glömma och nämna att det är en tredjedel så dyrt som Catch, vilket inte är någon nackdel precis. =)

Enda snuset för mig!

Sofie Saxin, 6 februari 2019

B****** och gott snus, det enda snuset jag använder. Lagom i storlek för mig också :)

Love it

Paulina, 31 december 2018

Ett bra och b****** snus som jag älskar

Klart p*******

MARIA SILVÉN, 27 augusti 2018

B****** o bra, god smak av lakrits, inga konstigheter!

Visa fler omdömen