• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Offroad Frosted Portionssnus
Offroad Frosted Portionssnus
Offroad Frosted Portionssnus
Offroad Frosted Portionssnus
Offroad Frosted Portionssnus

Offroad Frosted Portionssnus

Offroad Frosted Portion - är en frisk och fräsch variant av Offroad snus. Snuset har en intensiv mint arom som tack vare sin blandning vara extra längre och har en nästan pepprig intensitet. 

OBS: Snart med nytt recept och format! 

  • 1 dosa 30,99 kr
  • 10-pack (24,99 kr/st) 249,90 kr
249,90 kr
-
+

Detaljerad information om Offroad Frosted Portionssnus

Offroad Frosted Portion - är en frisk och fräsch variant av Offroad snus. Snuset har en intensiv mint arom som tack vare sin blandning vara extra längre och har en nästan pepprig intensitet. Offroad Frosted kommer i välfyllda originalprillor som är framtagna för att ge en längre snusupplevelse samtidigt som den levererar smaken snabbt och direkt! Offroad tillverkas av danska tobaksspecialisten V2 Tobacco som numera ägs av Swedish Match. V2 Tillverkar många populära snusmärken förutom Offroad såsom Thunder, SnusX och Phantom.   Levereras i 10-pack

Innehåll: Ingredienser: tobak (innehåller nikotin), vatten, fuktighetsbevarande medel (E 1520), surhetsreglerande medel (E 500), salt, aromer.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Offroad snus
Produkttyp original portion
Vikt 0.3016
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10,5 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 18 g
Snustyp Original Portionssnus
Format Normal
Producent V2 Tobacco
(4) recensioner
Recensioner för Offroad Frosted Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ok men

Michael Ljungquist, 3 april 2019

Trodde frosted var liknande white portion, men icke. Plasten runt rullen måste man minst vara styrkelyftare för att orka få isär. Annars ok smak på snuset.

Delvis fel

Anders Wallerius, 6 juli 2018

Köpte 6 stockar Offroad Frosted, i paketet låg bara 4. 2 st var Thunder Frosted. Orkar inte skicka tillbaka eller så då de är likvärdiga.

Offrod snus

Margret Jansson, 14 mars 2018

bara bra

Gött snus!

Felix, 3 juli 2017

Helt underbart gott snus! Luktar go mint när man öppnar dosan, men har inte en överdriven stark smak av mint, utan bara en hint av det. Jag älskar't!