• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Utgående
LYFT Eucalyptus & Honey Slim All White Portion

LYFT Eucalyptus & Honey Slim

LYFT Eucalyptus & Honung Slim är en produkt med flavorer av eucalyptus och honung. Artikeln har en normal kraftnivå och ett slim-format. Förpackningen innehåller 23 prillor av denna all vit portion produkt.

Den här produkten kommer att utgå från vårt sortiment inom kort.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om LYFT Eucalyptus & Honey Slim

LYFT Eucalyptus & Honung Slim är en produkt från varumärket LYFT. Tillverkare av denna artikel är BAT. Produkten tillhör All White Portion-kategorin, eller vit snus i svenska terminologi. Denna artikel är av slimformat och innehåller ingen tobak men är dock nikotinberikad. Kraftnivån på denna artikel klassificeras som normal.

Egenskaper för LYFT Eucalyptus & Honung Slim

LYFT Eucalyptus & Honung Slim är en all white portion snusartikel i slim-format. Den presenterar flavorer av eucalyptus och honung. Kraftnivån för denna artikel klassificeras som normal, med ett innehåll på 6,0 Mg/portion och 8,57 Mg/G av nikotin.

Information om LYFT Eucalyptus & Honung Slim:

  • Artikelkategori: Vit snus
  • Favorer: Eucalyptus, honung
  • Kraftnivå: Normal
  • Nikotinmängd: 6,0 Mg/portion
  • Antal prillor per förpackning: 23

Information om varumärket LYFT

LYFT är ett varumärke som tillverkar vit snus. Det är känt för att producera en variation av produkter med olika favorer och kraftnivåer som motsvarar olika preferenser. Förståelse kring varumärkets historia och produktlinje kan bidra till ett mer välinformerat val av artikel.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke LYFT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8,6 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 16,1 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 23
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2022-09-27
Producent BAT
(0)
Recensioner för LYFT Eucalyptus & Honey Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.