• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Utgående
LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong

LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong

Nikotinportionen LYFT Cool Eucalyptus x-strong är ett tobaksfritt snus med smaker av eukalyptus och tall. Cool Eucalyptus har extra hög nikotinstyrka.

Den här produkten kommer att utgå från vårt sortiment inom kort.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong

LYFT Cool Eucalyptus X-Strong är en extra stark nikotinpåse med en tydlig smak av eukalyptus. Påsarna kommer i formatet slim, vilket innebär att de har ett långsmalt format. Portionen ligger också därför slimmad under läppen. Cool Eucalyptus X-Strong från LYFT kommer i helvita portionspåsar med perforerad yta.

  • Varumärke: LYFT
  • Smak: Eucalyptus & tall
  • Format: Slim
  • Produkttyp: All white
  • Nikotinhalt: 15,6 mg/g
  • Tillverkare: BAT

Nikotinstyrka i LYFT Cool Eucalyptus

Nikotinpåsar Cool Eucalyptus X-Strong från LYFT är kraftfulla portionspåsar . Cool Eucalyptus X-Strong har 15,6 milligram nikotin per gram. Nikotinpåsarna är därmed en av de starkaste i varumärkets sortiment.

Varumärket LYFT

Nikotinpåsarna från LYFT är ett tobaksfritt snus och varumärket är väletablerat med fokus på klassiska smaker. Påsarna är utvecklade för att ge en både snabb och långvarig smakrelease. LYFT produceras av BAT.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke LYFT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15,6 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 10,9 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 16,1 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 23
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2023-01-16
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), Vatten, Smakförstärkare (koksalt), Aromer, Xylitol (E967), Nikotin, Förtjockningsmedel (E401), Salmiak (E510), Surhetsreglerande medel (E500), Sötningsmedel (E950)
Producent BAT
(0)
Recensioner för LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.