• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Polar Mint Slim All White 12Mg

Klint Polar Mint Slim Strong

Klint Polar Mint är en splitterny all white-nyhet med en fräsch smak av peppermint, örter och sötma. Långvarig kylande effekt.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279,00 kr
279,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Polar Mint Slim Strong

Klint Polar Mint är ett tobaksfritt alternativ med smak av fräsch pepparmint. Den har också inslag av örter och en sötma. En prilla under läppen ger en långvarig kylande effekt. Klint Polar Mint Strong består av diskreta nikotinpåsar som du enkelt placerar under läppen.

Det är smidigt om du inte vill att det ska märkas att du snusar. Klint All White snus består av helt vita prillor, vilket gör att du undviker att få missfärgade tänder, som du annars kan få av snus med tobak.

Styrka 3

Klint Polar Mint Strong har styrka 3 av 4 och innehåller den 12 mg/g av nikotin. Den passar således dig som vill ha ett lite starkare alternativ. Gillar du den här sorten rekommenderar vi att du även kikar på Klints andra produkter i många smaker och styrkor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim All White Strong
Format Slim
Producent Habit Factory In Sweden AB
(0)
Recensioner för Klint Polar Mint Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.