• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Wikisnus ställer sig bakom Nettotobaks beslut!

Wikisnus ställer sig bakom Nettotobaks beslut!

Nettotobak upphör med försäljningen av alla produkter där man andas in rök eller aerosoler. 


Vi på Wikisnus är positiva till allt det som ryms inom begreppet skadereducerande produkter. Men i nuläget finns det ingen vetenskaplig evidens för att produkter som inhaleras når upp till kraven på att vara just skadereducerande.

Nettotobak har med ovanstående i minnet tagit beslutet att upphöra med försäljningen av alla produkter där man andas in rök eller aerosoler. Man har tagit det här beslutet med ambitionen att enbart sälja produkter som är bevisat mindre skadliga än cigaretter, och där man kan motivera försäljning med stöd av vetenskapliga studier. Vi på Wikisnus ställer oss 100 procent bakom beslutet att hjälpa människor att välja säkrare och hälsosammare alternativ! 

Vi instämmer i att alla användare av produkter som inhaleras bör sluta använda nikotin alternativt byta till mindre skadliga alternativ. På så sätt kan man fortsätta njuta av produkter som kan anses vara säkra för den som inte är minderårig, gravid eller har drabbats av hjärtsjukdom. De senaste åren har marknaden fullkomligt exploderat med nya spännande produkter. Vi kommer att fortsätta vår bevakning och berätta om dessa alternativ. 

Wikisnus lovar att fortsätta att ge er snusare de senaste nyheterna om säkrare alternativ för alla! 

Populära produkter inom Snus

On! Mint Strong On! Mint Strong On! (8) Läs mer 259,90 kr (25,99 kr/st) Köp
Lundgrens Skåne Lundgrens Skåne Lundgrens Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Lundgrens Skåne Stark Lundgrens Skåne Stark Lundgrens Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp

Populära produkter inom All White

Populära produkter inom Göra eget