• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack är ett vitt snus med noter av mint, mentol och pepparmint. Produkten klassificeras som mycket stark och presenteras i slim format. Varje dosa innehåller 24 prillor.

39,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack är ett objekt tillhörande tillverkaren Skruf Snus. Produkten är av typen vitt snus, utformat i slim format. Produkten saknar tobak, men innehåller nikotin. Produktens styrka bestäms som extra stark.

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack är en produkt av typen vitt snus, utformat i slim format. Den erbjuder noter av mint, mentol och pepparmint. Produktens styrka klassificeras som extra stark vilket innebär att nikotinhalten är 9,6 mg per portion och 15 mg/g.

Information om ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack:

  • Kategori: Vitt snus
  • Noter: Mint, mentol, pepparmint
  • Kraftnivå: Mycket stark
  • Nikotinmängd: 9,6 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 24

Ytterligare information om ZONE X

Zone X är ett varumärke som tillverkas av Skruf Snus. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av nikotinprodukter i olika smaker och styrkor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 9,6 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 15,4 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2023-01-16
Ingredienser Växtfiber, Vatten, Fuktighetsbevarande medel (E422), Aromer, Smakförstärkare (koksalt), Nikotin, Salmiak, Surhetsreglerande medel (E500), Sötningsmedel (E950)
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong 2-pack

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.