• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini

Loop Mint Mania Mini

Loop Mint Mania Mini kommer i mini format. Med en smak av kraftig mintkaraktär och inslag av sötma.

Under en övergångsperiod förekommer produkten både under produktnamnet Loop Mint Mania Mini och Loop Smooth Mint Mini på grund av namnbyte.

  • 1 dosa 35,99 kr
  • 5-pack (33,00 kr/st) 164,99 kr
  • 10-pack (30,99 kr/st) 309,90 kr
309,90 kr
Produkt:309,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Information om Loop Mint Mania Mini

Mint Mania från Loop är ett helt tobaksfritt snus som kommer i ett mindre format. De har en smakkombination av mint och sötma. Prillorna innehåller nikotin, vatten, sötningsmedel samt salt. Dessutom är nikotinpåsarna något torra.

Loop Mint Mini

Med en nikotinhalt på 15 milligram per gram har Loop Mint Mania Mini en styrka på 2 av 4. En dosa innehåller 9 gram vilket innebär att det finns 20 portioner per dosa. Prillorna finns dessutom att köpa antingen som enskild dosa eller i 5- samt 20-pack.

Nikotinpåsar från Loop

Loop tillverkar nikotinpåsar som är helt fria från tobak. De finns i olika modeller där Loop Mini är prillor i både mindre och diskretare format. Företaget har dessutom dosor tillverkade av 50 % växtbaserat material och 50 % återvunnen plast.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 15 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,8 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 9 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Ingredienser Fibrer, vatten, sötningsmedel (E968, E950), nikotin, aromer, surhetsreglerande medel (E500), förtjockningsmedel (E401), natriumklorid, konserveringsmedel (E202).
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Mint Mania Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.