• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini
Loop Mint Mania Mini

Loop Mint Mania Mini

Loop Mint Mania Mini kommer i mini format. Med en fräsch smak, kraftig mintkaraktär och inslag av mild sötma.
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
329,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Loop Mint Mania Mini

Mint Mania från Loop är ett helt tobaksfritt snus som kommer i ett mindre format. De har en välbalanserad smakkombination av fräsch mint och mild sötma. Prillorna innehåller nikotin, vatten, sötningsmedel samt salt. Dessutom är nikotinpåsarna något torrare vilket gör att de sitter bra under läppen utan att rinna eller färga av sig.

Loop Mint Mini

Med en nikotinhalt på 15 milligram per gram har Loop Mint Mania Mini en styrka på 2 av 4. En dosa innehåller 9 gram vilket innebär att det finns 20 portioner per dosa. Prillorna finns dessutom att köpa antingen som enskild dosa eller i 5- samt 20-pack.

Nikotinpåsar från Loop

Loop tillverkar nikotinpåsar som är helt fria från tobak. De finns i olika modeller där Loop Mini är prillor i både mindre och diskretare format. Företaget har dessutom dosor tillverkade av 50 % växtbaserat material och 50 % återvunnen plast.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 9 g
Snustyp All White Portion Mini
Format mini
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Mint Mania Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.