• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Velo Ice Cool Mint Mini

Velo Ice Cool Mint Mini

  • 1 dosa 32,99 kr
  • 3-pack (31,00 kr/st) 92,99 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
  • 30-pack (25,90 kr/st) 776,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Ice Cool Mint Mini

En nyhet i sortimentet är VELO Ice Cool Mini Strong. Här får du som användare av nikotinpåsarna smaken av mint. Påsarna har en smak av pepparmint blandat med söta toner av mynta. Ice Cool Mint Mini Strong är dessutom helvita nikotinpåsar som är helt fria från tobak.

VELO Ice Cool Mini nikotinhalt

Nikotinpåsarna i VELO Ice Cool Mint Mini Strong har en nikotinhalt på 16 milligram per gram vilket gör att de har styrka 3 av 4. Det här är starka nikotinpåsar som kommer i formatet mini. Tack vare påsarnas format ligger de diskret under din läpp samtidigt som de har en bekväm passform.

VELO snus

Företaget VELO tillverkar de allra flesta av sina produkter i Sverige. VELO lägger stort fokus på att tillverka produkter av högkvalitativa råvaror som exempelvis växtfibrerna som finns på tallar. Dessutom arbetar företaget hårt för en hållbar framtid.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VELO
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp All white portion
Format mini
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Ice Cool Mint Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.