• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

Übbs Pouches

Varumärket Übbs Pouches erbjuder helt vitt snus utan tobak. De här portionerna kommer i ett originalformat och styrkenivån framgår på dosans lock.

Übbs Pouches är framtagna av det ursprungligen svenska företaget Leaf Fibers PVT. De har skapat ett utbud av mjuka nikotinpåsar i olika smaker.

Egenskaper för Übbs nikotinpåsar

  • Ett tobaksfritt helt vitt snus.
  • Nikotinpåsar tillverkade av bland annat växtmaterial.
  • Innehåller tillsatt nikotin från tobaksplantan.

Smakvarianter från Übbs Pouches

Bland nikotinpåsarna från Übbs Pouches finns traditionella smaker som exempelvis mint och frukt. Hos oss finns smakerna Übbs Berry, Übbs Cola Ice, Übbs Menthol, Übbs Peppermint, Übbs Spearmint och Übbs Watermelon tillgängliga.


Nikotinpåsar utan tobak

Übbs pouches är så kallade all white-nikotinpåsar som är helt fria från tobak. Istället innehåller prillorna från Übbs cellulosa, smakämnen, nikotin och vatten. Det nikotin som finns i portionerna har extraherats ur tobaksplantan och blivit tillsatt i prillans fyllning.


Prillor med lägre rinnighet

De här nikotinpåsarna har en påse som är tillverkad av växtfiber. Den helvita påsen har en perforering som släpper igenom den fuktiga fyllningen. Eftersom Übbs Pouches har en torr yta ger det prillor med lägre rinnighet.