• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Thunder Frosted Slim White Dry

Thunder Frosted Slim White Dry

Thunder Frosted Slim White Dry  är ett kraftfullt snus med en frisk och fräsch smak av mint. Nu i en Slim White Dry prilla som gör att smaken håller extra länge! Thunder är kända för att göra extra starkt snus tack vare sitt högkoncentrerade tobaks recept. Nikotin: 16 mg/g Innehåll/dosa: 15,4 gram
  • 1 dosa 33,49 kr
  • 10-pack (27,49 kr/st) 274,90 kr
274,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Thunder Frosted Slim White Dry

Thunder Frosted Slim White Dry är ett kraftfullt snus med en frisk och fräsch smak av mint. Nu i en Slim White Dry prilla som gör att smaken håller extra länge! Thunder är kända för att göra extra starkt snus tack vare sitt högkoncentrerade tobaks recept.  Thunder tillverkasi Danmark av V2 Tobacco som har som mål att bara erbjuda tobaksproduker av bästa kvalité.  Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Thunder
Produkttyp white portion
Vikt 0.3345
Nikotinstyrka Extra Stark
Nikotinhalt 22 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Slim White Portion
Format Slim
Producent V2 Tobacco
(0)
Recensioner för Thunder Frosted Slim White Dry

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.