• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
Lundgrens Västkusten

Lundgrens Västkusten

Lundgrens Västkusten Portion är det senaste tillskottet till Lundgrens familjen. Nu är det dags för Lundgrens att representera Sveriges framsida med deras nya snussmak. Tobakssmaken är en klassisk tobakssmak i normal styrka som smaksatts med söta nypon och ljung.  Nikotinhalt: 10mg/g Innehåll/dosa: 21,6g
  • 1 dosa 34,29 kr
  • 10-pack (29,29 kr/st) 292,90 kr
292,90 kr
-
+

Detaljerad information om Lundgrens Västkusten

Portioner: 24st/dosa Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak Traditionell
Innehåll/förpackning 17, 6 g
Snustyp White Portion
Format Normal
2
Producent BAT
(5) recensioner
Recensioner för Lundgrens Västkusten

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Nja

Malin, 5 februari 2021

Helt okej, men lite för skarp i smakerna och lukten. Inget annat snus ger mig värre snusbränna än denna. Kör hellre på "fjällen" som påminner något om denna, men godare och inte lika skarp.

Ljung o nypon

Loka, 7 oktober 2020

Gillade varken doften eller smaken. Då var Skåne aningen bättre men inte heller det nåt jag köper igen.

Svag smak...

Ayhan, 15 januari 2020

Älskar Lundgrens snus. Ville testa så fort jag såg den nya produkten men blev lite besviken. Påsen är välfylld. Det är nåt man inte ser ofta. Mycket bra gjord. Den enda missen var den alldeles svaga smaken. Upplevelsen var så neutral... Kunde inte känna nån smak alls. Även tobaksmaken var nästantill obefintlig. Vill tro att det var ett ”måndags exemplar”. Ska testa det igen nån gång igen. Hoppas att Lundgrens löser detta. Tills dess ska jag fortsätta med Skåne och Norrland.

Nja...

Thony, 5 januari 2020

Denna är den sämsta av Lundgrens enligt mig. Gillade inte smaken/doften, enda positiva är den välfyllda påsen som är perforerad.

Lundgrens levererar igen

Jonas, 1 augusti 2019

Smaken är fantastisk och jag är väldigt nöjd med produkten. Skulle kanske önskat lite mer nyponsmak, och ibland kan jag uppleva att smakerna känns något artificiella, men med det sagt så är smakerna väldigt balanserade så att tobakssmaken inte försvinner helt. Keep doin what ya doin