• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Shiro Mixpack 3-pack No.1

Shiro Mixpack 3-pack #1

Shiro Mixpack innehåller smakkombinationer av mint & frukter. Mixpacket har 3st dosor som samtliga kommer i ett slim format med ett nikotinhalt från 8mg/g - 14mg/g.
125,97 kr
-
+

Detaljerad information om Shiro Mixpack 3-pack #1

Mixpacket innehåller:

Shiro #04 Spiced Blonde Slim Strong får du en smakkombination av ingefära & banan med en nikotinhalt på 14mg/g. Nikotinpåsarna i Spiced blonde kommer i formatet slim för en diskret och bekväm passform.

Shiro #01 Fresh Mint Slim har en nikotinhalt på 8mg/g & kommer i ett slim format med smak av Spearmint. Nikotinportionerna är tillverkade av växtfiber med tillsatt nikotinextrakt och aromämnnen.

Shiro #11 Tropical Passion Slim är en nikotinpåse med smak av passionfrukt. Shiro Tropical passion har en nikotinhalt på 8,4mg/g med ett slim format. produkten innehåller: Cellulosa, vatten, glycerol, natriumklorid, smakämnen, natriumalginat, nikotin, natriumkarbonat, bensoesyra, kaliumsorbat, maltodextrin.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka Normal - Stark
Nikotinhalt 8-14 mg/g
Smak Mixad
Innehåll/förpackning 12,6 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent PMI
(0)
Recensioner för Shiro Mixpack 3-pack #1

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.