Skruf Slim Mynta

Skruf Slim Mynta

produkt information för Skruf Slim Mynta

Skruf Slim Mynta är ett vitt portionssnus med en kraftfull smak av mynta. Tobakssmaken tar i detta snuset baksäte och bjuder på en ljus tobakskaraktär medan smaken av färsk och frisk mynta överstålar och bjuder på en intressant och fräsch smak som man endast kan få från äkta mynta! Självklart är all tobak i Skruf 100% ekologisk och odlas i Brasilien och i östra USA.

351 Kr

388 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Skruf Slim Mynta eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

Skruf Slim Mynta är ett vitt portionssnus med en kraftfull smak av mynta. Tobakssmaken tar i detta snuset baksäte och bjuder på en ljus tobakskaraktär medan smaken av färsk och frisk mynta överstålar och bjuder på en intressant och fräsch smak som man endast kan få från äkta mynta! Självklart är all tobak i Skruf 100% ekologisk och odlas i Brasilien och i östra USA.

Nikotinhalt: 8mg/g

Vikt/dosa: 16,8g

Prillor/dosa: 24st

Levereras i 10-pack

    Skriv din recension

    Med "Skruf" strävar man efter att skapa det perfekta snuset. Ända sedan starten 2003 har fokus legat i att skapa ett modernt premiumsnus med fokus på kvalité och spännande smaker. På den svenska marknaden innehåller hela Skruf portföljen 100% ekologiskt odlad tobak från Brasilien och USA.

    Skruf