Catch White Licorice Large
Catch White Licorice Large
Catch White Licorice Large
Catch White Licorice Large
Catch White Licorice Large

Catch White Licorice Large

378 Kr

information om Catch White Licorice Large

Catch Licorice har en medelfyllig tobakskaraktär med tydliga inslag av lakrits och salmiak med en söt örtighet. Prilla som fyller ut under läppen. Är torr på ytan för låg rinnighet och fräsch känsla. Har ett fuktigt snus som ger en långvarig smakrelease.

Tipsa dina vänner genom:

INNEHÅLLSDEKLARATION Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Salmiak Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden).
HALTER FUKTHALT 53,5 %
NIKOTINHALT 0,8 %
PH VÄRDE 8,7
VIKT/PORTION 0,9 G
VIKT/DOSA 21,6 G  Levereras i 10-pack

  • Katarina Hjalmarsson
    2017-07-03

    Catch

    Snabba leverenser, enkelt att ombeställa

    • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

Catch snus introducerades till Svenska marknaden 1984 av Swedish Match som är en industrikoncern med inriktning mot snus, cigarrer och tuggtobak. Catch var först med att introducera portionssnus som inte smakar som traditionell snus.
Catch snus har funnits i mer än 30år och erbjuder idag 4 smaker Licorice, Spearmint, Eucalyptus och XRANGE-serie.
Catch snus finns i white mini och en torrare virant kallat Dry.

Catch växte snabbt till en populär snussort bland snusare, just för att man introducerade Licorice (lakrits) som än idag är en populär produkt. Catch finns även med i XRANGE-serien (XR).

XRANGE (XR) är en slimformad prilla som jämfört med andra prillor rinner mindre, smakar längre och dessutom sitter den bättre under läppen tack vare en ny form som framtagits av Swdish match.

Catch