Catch White Eucalyptus Large

Catch White Eucalyptus Large

produkt information för Catch White Eucalyptus Large

Catch Eucalyptus snus har en mild tobakskaraktär med tydliga inslag av frisk eukalyptus och mint. Prilla som fyller ut under läppen. Är torr på ytan för låg rinnighet och fräsch känsla. Har en torr fuktigt snus som ger en långvarig smakrelease.

395 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig

Betyg:

Gunilla Olsson

Titel: catch

snabb leverans

  Betyg:

  Alf Enbom

  Titel: Bra nätbutik

  Fantastiska priser coh snabb leverans.

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Kunder som köpt denna produkt köpte också:

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten Catch White Eucalyptus Large eller undrar över något annat finns vi på


   Telefontider:

   Vardagar: 09:00 - 17:00

   Helger: Stängt

   INNEHÅLLSDEKLARATION Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden).
   HALTER FUKTHALT 53,5 %
   NIKOTINHALT 0,8 %
   PH VÄRDE 8,7
   VIKT/PORTION 0,9 G
   VIKT/DOSA 21,6 G Levereras i 10-pack

   • Gunilla Olsson
    2019-01-29

    catch

    snabb leverans

    • | Rapportera missbruk

   • Alf Enbom
    2018-05-10

    Bra nätbutik

    Fantastiska priser coh snabb leverans.

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   catch varumarke

   Catch är ett modernt snusmärke med trendsättning i fokus! I Catch snus hittar du nya och fräscha smaker ofta i ett Dry Mini format som ger en långvarig smakupplevelse med en tydlig smaksättning! Catch lanserades 1984 och innan dess var snus väldigt försiktigt smaksatt, Catch var först med att erbjuda en kraftig och tydlig smaksättning! 

   På Nettotobak finner du alla aktuella sorter av Catch. Vi har spännande smaksättningar såsom Catch Eucalyptus eller Catch Spearmint! Prillorna kommer både som Original Portion och det nya White Dry formatet som ger en extra lång snusupplevelse som rinner mindre än vanligt Original Portionssnus.

   Catch tillverkas av Swedish Match och finns nu även i det helt nya XRANGE formatet, Catch Xrange har samma goda smak fast i en ny prilla som fördelar smak och nikotin på ett nytt sätt som kombinerar fördelarna med original portion och vit portion.

   Catch