• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
Thunder X Slim White Dry

Thunder X Slim White Dry

Thunder X Slim White Dry är ett av världens starkaste snus! Det starkaste snuset i Thunder familjen är här, nu även i white dry format. Med hela 45mg/g är detta ett riktigt kraftpaket och är inte rekomenderat för nybörjare. Slim white dryp rillan är torr på ytan vilket gör att den rinner mindre och passar diskret under läppen! Vikt: 15,4/g Nikotinhalt: 45mg/g Levereras som 10-Pack
  • 1 dosa 32,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
-
+

Detaljerad information om Thunder X Slim White Dry

Thunder X Slim White Dry är ett av världens starkaste snus! Det starkaste snuset i Thunder familjen är här, nu även i white dry format. Med hela 45mg/g är detta ett riktigt kraftpaket och är inte rekomenderat för nybörjare. White prillan är torr på ytan vilket gör att den rinner mindre och ger en längre och jämnare snusupplevelse. Thunder X Slim White dry kommer nu även i slimformatet, som gör att prillan passar diskret under läppen och formas efter din mun. Allt detta gör Thunder X Slim White Dry till ett måste för dig som vill ha en intensiv snusupplevelse. Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Thunder
Produkttyp white portion
Vikt 0.3345
Nikotinstyrka Extra Stark
Nikotinhalt 45 mg/g
Smak Mint
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Extremt stark slim white dry portion
Format Slim
Producent V2 Tobacco
(0)
Recensioner för Thunder X Slim White Dry

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.