• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

THE CLUB

Varumärket THE CLUB erbjuder svensktillverkade nikotinportioner i olika smaker och med varierande nikotinstyrkor. Nikotininnehållet är antingen starkt eller extra starkt.

THE CLUB tillhandahåller prillor med smak av bland annat mint, citron, grapefrukt och kokos. Bakom varumärket står producenten Cobber Sweden.
Nyhet Nytt pris 3-PACK
The Club Coco Choco Strong
The Club Coco Choco Strong The Club Läs mer

The Club Coco Choco Strong i slim-format med smak av kokos och mjölkchoklad. Produkten är kategoriserad som vitt snus, innehåller 21 portioner per dosa och har en stark styrka.

69,90 kr (23,30 kr/st) Köp
Nyhet Nytt pris 3-PACK
The Club Grapefruit Strong
The Club Grapefruit Strong The Club Läs mer

The Club Grapefruit Strong är ett vitt snus med smak av grapefrukt, mandarin och citron. Produkten har en stark styrka med ett nikotininnehåll på 9 mg/g och innehåller 21 portioner per dosa. 

69,90 kr (23,30 kr/st) Köp
Nyhet Nytt pris 3-PACK
The Club Lemon Strong
The Club Lemon Strong The Club Läs mer 69,90 kr (23,30 kr/st) Köp
Nyhet Nytt pris 3-PACK
The Club Mint Extra Strong
The Club Mint Extra Strong The Club Läs mer 69,90 kr (23,30 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Kort fakta om nikotinpåsar från THE CLUB

  • Nikotinhalt på 15 mg/g och 9 mg/g
  • Helt vitt snus utan tobak
  • Varierande smakalternativ

Nikotininnehåll

THE CLUB är helt vita nikotinpåsar som inte innehåller någon tobak. Nikotininnehållet varierar beroende på produkt. Portioner med extra stark styrka har 15 milligram nikotin per gram och stark styrka innehåller 9 milligram per gram.


Smaksättningar

THE CLUB tillhandahåller prillor med varierande smaker i sitt sortiment. Bland annat finns The Club Grapefruit med smak av grapefrukt samt med en antydan av mandarin och citron. Ett annat alternativ är The Club Mint som förutom mint även smakar lakrits.


Nikotinportioner från Sverige

THE CLUB är ett varumärke vars produkter tillverkas av Cobber Sweden. All produktion sker i Sverige och produkterna exporteras dessutom till andra länder. Varje dosa från varumärket innehåller 21 stycken portioner.