• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
On! Lemon Berry Strong

On! Lemon Berry Strong

On! Lemon Berry Strong är små och diskreta påsar som ger en explosion av citrussmak med toner av skogsbär. Dessutom med en stark nikotinhalt på 19mg/g.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Lemon Berry Strong

Nikotinportion On! snus Lemon Berry strong passar dig som vill ha en frisk smak på dina nikotinpåsar. On! Lemon Berry 6 mg nikotinpåsar kommer såklart i en smidig förvaringsdosa. De vita påsarna har formatet mini och de ligger därför både diskret och bekvämt under läppen och du behöver inte vara rädd för att de ska rinna.

On! Lemon Berry strong smak

De här nikotinpåsarna har en smak av citrusfrukt, men också med söta inslag av skogsbär. Du blir bjuden på en explosion av uppfriskande smaker när du provar en portion Lemon Berry strong.

Nikotinstyrka On! Lemon Berry strong

On! Lemon Berry strong är ett tobaksfritt snus som har nikotinstyrka 3/4 och en nikotinhalt på 19 milligram per gram, vilket innebär en hög nikotinhalt. Provar du smaken Lemon Berry för första gången finns de såklart att köpa som enskilda dosor, men smaken finns också tillgängliga i olika flerpack vilket vanligtvis ger dig ett lägre pris per dosa.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On!
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 6,4 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Producent Råå S
(0)
Recensioner för On! Lemon Berry Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.