• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
On! Tropical Spice Strong

On! Tropical Spice Strong

On! Tropical Spice Strong är nikotinportioner som kommer i mini format. En tropisk smakupplevelse som påminner om exotiska drinkar. En mildare nikotinhalt av On! Tropical Spice hittar du här.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Tropical Spice Strong

On! Tropical Spice Strong

Detta starka tobaksfria snus lämpar sig för de som vill ha pirret under läppen och samtidigt uppleva tropiska smaker som för tankarna till havet. Prillan är i miniformat vilket gör att den sitter fint under läppen, utan att synas. On! Tropical levereras i en mindre rektangulär dosa som även får plats i mindre fickor.

On! Tropical Spice Strong styrka

On! Tropical Spice Strong har ett nikotininnehåll på hela 19 mg/g, vilket är perfekt för dig som önskar en lite starkare miniprilla. Om du önskar en mildare upplevelse kan du välja On Tropical Spice 3 mg. Den har ett lägre nikotininnehåll, men samma goda smak.

On! snus

On! Tropisk Snus är en all white-produkt som passar dig som vill ersätta tobakssnus med något tobaksfritt. En av de stora fördelarna med vitt snus utan tobak är att du slipper missfärgningar på tänderna som tobak oftast ger, men ändå få samma känsla som du hade fått av ett tobakssnus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 6,4g
Snustyp Mini All White Strong
Format mini
Producent Råå S
(1) recensioner
Recensioner för On! Tropical Spice Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Tropiker på påse

Petra, 12 september 2022

Super fin doft från start. Smaken är lyckligtvis den samma. Man får lite som stickningar under läppen på ett bra sätt. Smaken sitter klockrent från start till slut. Smaken är så bra att två timmar senare sitter samma prilla inne. Är hel nöjd med detta fabrikat tyvärr om man skall klaga önskar jag en något större påse.