• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
On! Mint Extra Strong
On! Mint Extra Strong
On! Mint Extra Strong
On! Mint Extra Strong
On! Mint Extra Strong

On! Mint Extra Strong

On! Mint Extra Strong  är en kylande mintsmakande all-white prilla som levererar en fräsch smakexplosion tillsammans med en starkare nikotinhalt. On! Mint Extra Strong är den starkaste varianten av On!-produkterna som är ett bra alternativ för den vana snusaren eller den med ett större nikotinbehov. Portionspåsarna är av mini dry formatet vilket ger dig en långvarig smakupplevelse fast påsarna är små!

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Mint Extra Strong

On! Mint Extra Strong nikotinpåsar med mintsmak ger en kylande och frisk smakupplevelse. Förutom en uppfriskande smak har den även en extra stark nikotinhalt.

Tobaksfria nikotinpåsar

Nikotinpåsarna kommer som i formatet Mini Dry. De är mindre och smidiga att hantera men även diskreta att bära under läppen. Extra strong mint kommer i All White vilket är helvita påsar. Du slipper därmed nackdelarna med att det kan rinna och missfärga dina tänder. Nikotinpåsarna ger dig dessutom en lång smakupplevelse.

Nikotinstyrka 4/4

On! Mint 9 mg har en starkare nikotinhalt och är den starkaste varianten i On!-sortimentet. Så fort de vita påsarna blivit fuktiga så levererar de nikotin samt smak för dig som har ett större nikotinbehov. On! Mint Extra Strong har en nikotinhalt på 28,6 milligram per gram produkt. Dessa små men starka nikotinpåsarna kommer i en rektangulär dosa med 20 påsar. Du kan köpa både 1-pack, 5- pack och 10-pack hos oss.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 28,6 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 6,4 g
Snustyp White dry mini snus mint
Format mini
Producent Helix AB