• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
On! Berry 3mg

On! Berry 3mg

On! Berry är snus helt utan tobak som har en stark smak av röda bär och med undertoner av vinbär samt svarta bär. Nikotinpåsarna är torra och frigör nikotin snabbt. 

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (25,00 kr/st) 125,00 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
125,00 kr
-
+

Detaljerad information om On! Berry 3mg

Här får du ett vitt snus med bärsmak som är uppfriskande. On! Berry passar dig som vill ha en nikotinprodukt utan tobak och som gillar smaken av röda bär och svarta vinbär. Förutom den starka smaken av olika bär får du dessutom helt torra nikotinpåsar som utsöndrar nikotinet snabbt.

Prillan har även formatet mini, vilket gör dem diskreta och bekväma under läppen. Att de sitter bra gör också att de också löper mindre risk att rinna.

On! Berry 3 mg

Med detta snus utan tobak får du en nikotinstyrka 2/4 och en nikotinhalt på 3 milligram per påse. Det här gör att On! Berry har en normal styrka. On! Berry kommer i singelpack men skulle du vilja köpa fler dosor samtidigt går det bra att köpa dem i både 5-pack och 10-pack genom vår hemsida.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka light
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 6,4g
Snustyp All White Portion
Format mini
Producent Helix AB
(0)
Recensioner för On! Berry 3mg

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.