• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
On! Coffee

On! Coffee

On! Coffee  är en nikotinpåse som levererar en snabb nikotinkick med en rik kaffesmak. On! Nikotinpåsar är helt utan tobak, vita, diskreta och har en långvarig smak och nikotinrelease. On! Nikotinpåsar finns i två olika styrkor. On! Coffee som passar dig som rökare eller den med ett mindre nikotinbehov.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Coffee

On! Coffee är ett vitt snus med kaffesmak. Här får du nikotinpåsar med en både syrlig och långvarig smak av kaffe. För den som älskar kaffe är On! Coffee definitivt värd att testa. Med de här nikotinpåsarna får du också ett helt tobaksfritt alternativ, även kallat All White.

Dessa vita påsar har formatet mini vilket inte bara bidrar till en diskret användning, utan också möjliggör att använda två samtidigt om en inte räcker till. Det här underlättar också så du slipper hantera rinnande snus vilket kan missfärga dina tänder.

On! Coffee 3 mg

Nikotinpåsarna innehåller 3 milligram nikotin och varje dosa innehåller totalt 20 påsar. Det här ger On! Coffee en nikotinstyrka 2/4 vilket anses vara en normal styrka. Detta kaffesnus finns däremot i två styrkor. Det här är varianten du söker om du tycker att On! Coffee Strong smakar bra, men är för starkt.

Det som främst skiljer dem åt är att Strong innehåller mer nikotin, men annars är smaken likvärdig.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On!
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Smak kaffe
Innehåll/förpackning 6,5 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Producent Helix AB
(2) recensioner
Recensioner för On! Coffee

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Kaffe med grädde

Anna, 17 september 2020

God kaffesmak med en touch av grädde. Inte för söt. Inte heller för torr el sträv så behaglig under läppen.

On!

Amanda, 22 december 2019

Bra smak av kaffe, rinner inte!! :)