• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
On! Coffee Strong

On! Coffee Strong

On! Coffee Strong  är en nikotinpåse som levererar en snabb nikotinkick med en rik kaffesmak. Extra stark nikotinhalt! On! Nikotinpåsar är helt utan tobak, vita, diskreta och har en långvarig smak och nikotinrelease. On! Nikotinpåsar finns i två olika styrkor. On! Coffee Strong passar vana snusare eller dig med ett större nikotinbehov.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Coffee Strong

On! Snus Coffee är nikotinpåsar som har en kraftig och stark smak av kaffe. Den här sorten ger dig en snabb nikotinkick och nikotinpåsarna har en smak som också håller i sig länge.

Tobaksfritt snus med kaffesmak

On! Coffee Strong 6 mg levereras i små nikotinpåsar som är smidiga att ha under läppen och passformen gör att du kan till och med använda två om du har behov. Dessutom rinner tobaksfritt snus mindre. Det gör också gör att du slipper de eventuella nackdelar som till exempel missfärgade tänder. De små helvita portionerna är fuktiga inuti och levererar både nikotin och smak snabbt men även under en längre tid.

On! kaffesnus

On! Coffee Strong är ett starkt snus där nikotinpåsarna innehåller 19,0 mg nikotin per gram. Du kan köpa dem en och en, i ett paket om fem eller i ett 10-pack. Ju fler dosor du köper desto billigare blir varje dosa.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On!
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19 mg/g
Smak kaffe
Innehåll/förpackning 6,5 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Producent Helix AB
(1) recensioner
Recensioner för On! Coffee Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

kaffe

Annika, 19 december 2019

Bästa kaffe snuset på marknaden