• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
On! Tropical Spice

On! Tropical Spice

.On! Tropical spice är nikotinportioner i mini format som har en het och tropisk smak som påminner om exotiska drinkar. On! Tropical Spice finns har en stark variant som du hittar här.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Tropical Spice

Som namnet antyder så har On! Tropical Spice en frisk och fräsch smak av solvarma tropiska frukter med en ton av hetta. Tänk dig sydligare breddgrader med tropiska fruktdrinkar tillsammans med ett sting av hetta.

Snus utan tobak

On! Tropical Spice nikotinpåsar kommer i miniformat vilket gör att de är mer diskreta samt passar bättre under läppen. Eftersom de är All White och tobaksfria men ändå fuktiga så håller de smaken längre. Du slipper även risken med att de lätt rinner och kan missfärga dina tänder. En portion All White ger en jämn leverans av nikotin under dagen.

Nikotinpåsar i snygg förpackning

On! Tropical Spice 3 mg har en normal nikotinstyrkan. På en skala av fyra är det nikotinstyrka 2/4. Mängden nikotin är 3 milligram per portion där en portion består av 0.32 gram. Varje förpackning innehåller 20 påsar. De är förpackade in en snygg, unik samt diskret rektangulär dosa.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 6,4g
Snustyp Mini All White Normal
Format mini
Producent Råå S
(0)
Recensioner för On! Tropical Spice

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.