• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
On! Lemon Berry

On! Lemon Berry

On! Lemon Berry en diskret nikotinpåsen med en uppfriskande citrussmak och en antydan till skogsbär.  Letar du efter en lite starkare variant av On! Lemon Berry finns On! Lemon Berry Strong.

  • 1 dosa 36,99 kr
  • 5-pack (34,00 kr/st) 169,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
  • 30-pack (30,50 kr/st) 914,90 kr
319,90 kr
-
+

Information om On! Lemon Berry

Prillorna i On! Lemon Berry kommer i ett mini-format är bland de minsta nikotinpåsarna på marknaden. De kommer givetvis i en praktisk förvaringsdosa som du får plats med i fickan. Dessutom är On! Lemon Berry 3 mg fritt från tobak.

On! snus finns i flera olika smaker med varierande nikotinstyrka. Det här är nikotinpåsar som är små och ligger bekvämt under läppen

ON! Lemon Berry smak

Smaken hos On! Lemon Berry är en välbalanserad kombination av fräsch citrus och en ton av skogsbär. Resultatet blir en nikotinportion som ger dig en riktigt uppfriskande smak.

ON! Lemon Berry styrka

De här nikotinpåsarna har nikotinstyrka 2/4 och en nikotinhalt på 9,5 mg/g, alltså en normal styrka. On! Lemon Berry finns också i en starkare variant. Du kan givetvis köpa en singel dosa för att prova på smak och styrka. När du har hittat din nya favorit i On! Lemon Berry finns de såklart också att köpa i flerpack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On!
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 3 mg/portion
Smak bär
Innehåll/förpackning 6,4 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460, E965), surhetsreglerande medel (E500), aromer, fuktighetsbevarande medel (E422), stabiliseringsmedel (E1201), nikotinsalt, sötningsmedel (E950)
Producent Helix Sweden
(0)
Recensioner för On! Lemon Berry

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.