• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
On! Citrus
On! Citrus
On! Citrus
On! Citrus
On! Citrus

On! Citrus

On! Citrus - Den tropiska och fräscha citrussmakande prillan levererar en direkt kick av fruktig citrussmak och nikotin. On! Citrus nikotin är den svagare varianten av citrusalternativen som är ett bra alternativ för en rökare eller den med ett mindre nikotinbehov. Prillan är av mini white dry vilket betyder att prillan är liten och torr på ytan för en diskret och långvarig smak.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Citrus

On! Citrus med normal styrka ger dig en frisk och fräsch smak av citrus. De är torra på ytan. On! Citrus levererar en härlig tropisk och syrlig citrusupplevelse under dagen. Den här produkten är för dig som vill testa ett tobaksfritt alternativ, men samtidigt inte vill ha en alltför stark smak. Oavsett vilket erbjuder On! nikotinpåsar i olika smaker och styrkor.

Vita nikotinpåsar

On! Citrus 3 mg kommer i små bekväma nikotinpåsar. Prillorna kommer i formatet mini, vilket innebär att de små och sitter diskret och bekvämt under läppen. Det här gör att de varken rinner eller missfärgar dina tänder.

Nikotinstyrka 2/4

On! Citrus är dessutom lite svagare med en total nikotinhalt på 9,5 mg per gram vilket gör att den passar dig som inte har behov av en stark nikotinkick eller ett stort nikotinbehov. De vita diskreta nikotinpåsarna kommer i en snygg designad rektangulär dosa med 20 portioner i varje.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 6,4 g
Snustyp White Dry Mini Portion
Format mini
Producent Helix AB