• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Kickup Mint

Kickup Soft Mint

KickUp Soft Mint är en produkt med mintkaraktär och utan nikotin, tillverkad av BAT. Den presenteras i ett standardformat. Antalet portioner per dosa är inte angett. Den här varan är ett lämpligt val för de som söker ett alternativ utan nikotin med enbart mintkaraktär.

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
319,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Kickup Soft Mint

Kickup Soft Mint är en produkt utan nikotin som produceras av BAT. KickUp-märket tillverkar produkter utan nikotin, lämpliga för de som söker alternativ till traditionella tobaksvaror. Produkten har ett standardformat, och innehåller varken tobak eller nikotin. Dess egenskaper definieras som nikotinfri, vilket indikerar att den är fri från nikotin men innefattar koffein, som genererar en viss effekt.

Kickup Soft Mint Egenskaper

Kickup Soft Mint är en produkt utan nikotin med en karaktäristisk mintkaraktär. Varans format är standard, vilket gör den lätthanterlig. Den här varan innehåller koffeinsnus, vilket gör den till en av få snusvarianter med koffein tillgängliga. Nikotinnivån i den här varan är 0,0 mg/g, vilket innebär att den är nikotinfri.

Den karaktäristiska mintkaraktären kombinerat med koncentrationen av koffein erbjuder en unik sammansättning för de som söker alternativ till traditionella tobaksvaror.

Information om Kickup Soft Mint:

  • Kategori: Utan nikotin
  • Smakprofil: Mint
  • Antal portioner per dosa: Data saknas
  • Innehåller den koffein: Ja, kvantiteten är ej specificerad (Mg/G)

Översikt över KickUp

KickUp är ett varumärke känt för sina nyskapande produkter inom tobaksindustrin. De tillverkar varor som representerar alternativ till traditionella tobaksvaror. All deras produktion är utformad med noggrannhet och precision.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke KickUp
Produkttyp Nikotinfritt snus
Vikt 0.3533
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 20 g
Format Normal
Lanseringsdatum 2012-12-23
Ingredienser Vatten, Svart te, Surhetsreglerande medel (E500), Smakförstärkare (koksalt), Kakaofiber, Aromer, Förtjockningsmedel (E401), Vitamineral Premix (Vitamin C, Vitamin B3, Zink, Vitamin E (antioxidant), Vitamin B5 (Pantotensyra), Vitamin B6, Riboflavin, Tiamin, Folsyra, Biotin (antioxidant), Selen, Vitamin B12), Salmiak (E510), Guarana (koffeinkälla), Xylitol, Svartpepparextrakt, Ginseng, Sötningsmedel.
Producent BAT
(2) recensioner
Recensioner för Kickup Soft Mint

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Kickup soft mint

Lil, 8 juni 2019

Bästa snuset

Fin smak med riktig snuskänsla!

Sam, 13 september 2017

Jättegod,uppiggande och fräsch mintsmak. Rekomenderar!