• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Helwit Concept 5-pack
Helwit Concept 5-pack
Helwit Concept 5-pack
Helwit Concept 5-pack
Helwit Concept 5-pack

Helwit Concept 5-pack

Mixpaketet Helwit Concept 5-pack består av fem dosor nikotinpåsar med varierande smak, bland annat päron, äpple och banan. Formatet på prillorna är slimmat och nikotinhalten är klassad som normal.

169,99 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Helwit Concept 5-pack

Smaker i Helwit Concept 5-pack

Helwit Concept 5-pack innehåller en av varje av dosorna Acai, Pear, Banana, Wintergreen och Apple. Smakerna ingår inte i det ordinarie sortimentet från Helwit och kan inte köpas separat. Portionerna är helt vita och innehåller därmed ingen tobak utan de består av bland annat av växtfiber, aromer och nikotin. Det fuktiga innehållet är omslutet av en påse med torr yta.

  • Tillverkare: YOIK AB
  • Varumärke: Helwit
  • Format: Slim
  • Smak: Blandade smaker
  • Produkttyp: Helvita nikotinpåsar
  • Nikotinhalt: 7-9 mg/g
  • Nikotinstyrka: Normal
  • Antal portioner per dosa: 20 stycken

Nikotinstyrka i Helwit Concept 5-pack

Concept-paketet innehåller dosor med nikotinpåsar som har en styrka som klassificeras som normal. Nikotinhalten varierar, smakerna banan, äpple och acai har ett nikotininnehåll på 7 mg/g och de andra två innehåller 9 milligram per gram nikotin.

Vitt snus från Helwit

Varumärket Helwit tillverkas av den svenska producenten YOIK AB. Bland varumärkets nikotinprodukter finns alternativ med olika smaker och styrkor, däribland normal styrka, som i det här Concept-paketet.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Helwit
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7-9 mg/g
Smak Mixad
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Lanseringsdatum 2023-12-19
Producent YOIK
(0)
Recensioner för Helwit Concept 5-pack

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.