• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
GRITT Maracuja Super Slim Strong
GRITT Maracuja Super Slim Strong
GRITT Maracuja Super Slim Strong
GRITT Maracuja Super Slim Strong
GRITT Maracuja Super Slim Strong

GRITT Maracuja Super Slim Strong

GRITT Maracuja Super Slim Strong presenterar en produkt smaksatt med passionsfrukt, salt och är extra stark. Den kommer i ett superslim-format och innehåller 20 portioner per dosa. Det är en vit portionsprodukt.

  • 1 dosa 40,39 kr
  • 5-pack (37,40 kr/st) 186,99 kr
  • 10-pack (35,39 kr/st) 353,90 kr
353,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om GRITT Maracuja Super Slim Strong

GRITT Maracuja Super Slim Strong är ett registrerat varumärke av Ministry of Snus och produceras som en vit portionsvariant. Produktens format är superslim och det innehåller inget tobak, men inkluderar nikotin. Styrkeintensiteten för denna produkt är definierad som extra stark.

Egenskaper av GRITT Maracuja Super Slim Strong

GRITT Maracuja Super Slim Strong representeras som en vit portionsprodukt. Formatet är superslim. Produktens smakprofil innefattar element av passionsfrukt och salt. Följande styrka är extra stark, med en innehållsnivå av nikotin på 9,6 mg/portion och 16,0 mg/g.

Specificeringar för GRITT Maracuja Super Slim Strong:

  • Produktkategori: Vit Portion
  • Smakprofil: Passionsfrukt, Salt
  • Styrkegrad: Extra Stark
  • Nikotininnehåll: 9,6 mg/portion
  • Portioner per dosa: 20

Information om GRITT

GRITT representeras som ett registrerat varumärke av Ministry of Snus, som producerar vit portionsvariant. Deras Maracuja Super Slim Strong-produkt består av 20 portioner per dosa med smak av passionsfrukt och salt. Den är kategoriserad som extra stark och presenteras i ett superslim-format.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke GRITT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 12 g
Format Superslim
Antal portioner/förpackning 20
Producent Ministry of Snus
(0)
Recensioner för GRITT Maracuja Super Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.