• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

Cannadips

Det nya varumärket Cannadips levererar en unik sammansättning. De helt tillsatsfria portionerna är fulla av smak. De är även tobaks- och nikotinfria.

Cannadips är tillverkade med enbart naturliga smaksättningar i form av så kallade terpener. Det här är ämnen som finns i växter och som ger en särpräglad smak.

Nyhet
Cannadips Myrcene Nikotinfritt Snus
Cannadips Myrcene Nikotinfritt Snus Cannadips Läs mer

Portionspåsarna Cannadips Myrcene Nikotinfritt Snus har en tydlig smak av tropisk mango. Myrcene är ett ämne som utvinns av just mango och är förutom smaksättare även en typ av antioxidant.

599,00 kr (59,90 kr/st) Köp
Nyhet
Cannadips Pinene Nikotinfritt Snus
Cannadips Pinene Nikotinfritt Snus Cannadips Läs mer

Kaliforniska Cannadips Pinene Nikotinfritt Snus levererar terpenämnet pinene som ger en arom av intensiv tallbarr och bidrar till den särskilda smaken som är den här produktens signum.

599,00 kr (59,90 kr/st) Köp
Nyhet
Cannadips Limonene Nikotinfritt Snus
Cannadips Limonene Nikotinfritt Snus Cannadips Läs mer 599,00 kr (59,90 kr/st) Köp
Nyhet
Cannadips Caryophyllene Nikotinfritt Snus
Cannadips Caryophyllene Nikotinfritt Snus Cannadips Läs mer 599,00 kr (59,90 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Cannadips snus - tobaksfritt

Portionspåsarna från Cannadips är diskreta och ger en intensiv smakupplevelse. De är perfekta för dig som föredrar smak över nikotin. Det här gör Cannadips till en unik typ av snus som skiljer sig från de flesta andra nikotinfria produkter i samma kategori.

Vilka smaker finns i Cannadips?

Du kan välja bland flera smaker i deras sortiment. Vi har Cannadips Pinene med smakinfluenser från redwood-skogen, Cannadips Limonene med citrussmak, Cannadips Caryophyllene med intensivt mint och Cannadips Myrcene som har en smakkombination av mango och tropiska frukter.

Hur starka är Cannadips?

Eftersom Cannadips är naturligt fria från både tobak och nikotin kan deras styrka inte mätas på samma sätt som andra nikotinprodukter av olika slag. Portionspåsarna är även utan CBD.