• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Postnord Appen | Enklare spårning!

Postnord Appen | Enklare spårning!

Postnord har sedan en tid tillbaka utvecklat en väldigt användbar app som vi belyser i denna del av Wikisnus!


Postnord Appen.

Postnord har utvecklat deras egen app där du enkelt kan få reda på var ditt paket befinner sig och låter dig identifiera dig med bankid istället för att ha med sig en avisering. 
Appen finns helt gratis att ladda ner på antingen App Storen eller på Google Play. Genom att ladda ner appen kan du sedan lägga till paket eller låta Appen sköta det automatiskt åt dig! 

Enkelt att använda.

För att lägga till paket automatiskt behöver du bara ha Postnord Appen installerat samtidigt som du har BankID installerat, navigera till "Profil" och sedan till "Lägg till paket automatiskt".
Här behöver du bara ange ditt mobilnummer och e-postadressen som du använder när du beställer.  Om du använder samma mobilnummer eller epostadress på andra webbplatser förutom Nettotobak så läggs dessa paketen till automatiskt med!

Spåra dina paket enklare.

Vare sig du lägger till dina paket manuellt eller om du låter appen göra det per automatik så är den bästa användningen för appen möjligheten att spåra ditt paket med mer detalj än någonsin. Man kan enkelt navigera bland sina paket och få en detaljerad beskrivning om var paketet befinner sig och när det dyker upp. Om paketet skickas till ombud kan du efter leverans även få en karta till ombudet om det skulle vara svårt att hitta. 

Du kan tillockmed spåra dina returer via appen så du kan se exakt när dom kommit fram. 

Hämta smidigt ut paket.

En till funktion i appen låter dig hämta ut ditt paket utan att behöva strula med sms-aviseringar eller med postavi. När paketet är framme så kommer paketets status i appen uppdateras och en ny knapp presenteras där du kan logga in med mobilt bankid. När inloggningen är färdig så har du möjligheten att plocka upp en streckkod som du kan visa till personalen på ditt ombud. Dom kan enkelt scanna streckkoden och sen kan du motta ditt paket.

Ifall du har legitimerat dig med Bank ID så behöver du inte ens ha med dig legitimation till ombudet utan behöver endast visa upp streckkoden från appen. Du kan även dela med dig avin genom att skicka den till någon annan, och eftersom du redan legitimerat dig så skall det fungera att låta någon bekant hämta ut ditt paket åt dig. För mer information besök www.postnord.se