• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Intervju med Milos & Lisette från LM365

Intervju med Milos & Lisette från LM365

I veckans Wikisnus artikel har vi fått chansen att sitta ner med Milos och Lisette och prata snus. Och främst om deras egna varumärke LM365!


Milos och Lisette driver idag företaget LM365 som tillverkar portion och lössnussatser vi har suttit ned med en av grundarna som berättar lite om företaget.

Milos och Lisette började som inhyrda konsulter till ett annat snusföretag. Under tiden som spenderade hos företaget insåg dom att det fanns mycket som dom kunde göra bättre. När företaget som dom jobbade på såldes så tog dom äntligen tag i det och grundade sin alldeles egna snusfabrik.

Namnet LM365 kommer just från deras namn Lisette och Milos och att dom köp hela året om.

Deras ide om att skapa ett traditionellt snus gör att dom följer gamla klassiska beprövade recept som faktiskt inte ändrats sedan 200 år tillbaka. Där dom ville innovera var själva smaksättningen på tobaken och där tycker Milos och Lisette att möjligheterna är oändliga.

Det svåraste med snustillverkningen är att hitta rätt tobak och att få till blandningen. Av naturliga skäl har vi inte fått ta del av det hemliga receptet.

Milos och Lisette strävar hela tiden efter att vara i framkant när det kommer till snussmaker och håller just nu på att lansera sin senaste smak. Det vi har fått höra är att produkten går under kodnamn ”Blå” och kommer ha en söt smak av småländska bär.

Dom kommer även lansera en helt ny sorts prilla med en läkande effekt. Prillorna kommer vara utan tobak och nikotin och istället placeras vid tandköttet för att lugna ner slemhinnan.

All White är ett ämne på alla snustillverkares läppar, var man än vänder sig så verkar alla snustillverkare vilja ha i alla fall en All-White produkt ute på marknaden. När vi hörde med Milos och Lisette så trodde dom att All-White skulle bli en dunderhit i Europa. Men i Sverige så kan den stöta på svårigheter.

"Vi tror att Svenskar vill ha ett riktigt snus"

Vi frågade också paret ifall dom hade sitt egna personliga favoritsnus förutom deras egna LM365.
När det kommer till Milos är det General Stark som gäller, och Lisette gillar den nya Zyn Ginger.

Tillslut ville både Milos och Lisette framföra deras egna ord till våra läsare.

”Vi tackar för att ni har gett ett nytt märke en chans och att vi tar alla synpunkter på största allvar. Vi försöker hela tiden förbättra våra produkter. Även om det kan bli missar då allt tillverkas för hand. Det vi tillverkar är ett hantverk med gamla anor.”

Vi på Nettotobak tackar Milos och Lisette för att dom tagit sig tiden att dela med sig av deras snustillverkning!

Intervju med Milos & Lisette från LM365