• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

BAOW

Här finns flera olika nikotinpåsar från varumärket BAOW. Det här är helvita prillor som innehåller nikotin och är fria från tobak.

Den svenska tillverkaren YOIK har skapat varumärket BAOW. Företaget har tagit fram ett urval av tobaksfria nikotinpåsar i flera smaker.
Nytt pris 5-PACK
BAOW Gin & Tonic
BAOW Gin & Tonic BAOW Läs mer

BAOW Gin & Tonic är en produkt under varumärket BAOW. Den har en smak av gin och tonic och har en hög nikotinstryka. Produkten presenteras i ett slim-format och innehåller 20 portioner per dosa. Den kategoriseras som ett vitt snus.

139,99 kr (28,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
BAOW Chili Lime
BAOW Chili Lime BAOW Läs mer

BAOW Chili Lime är en extra stark produkt från varumärket BAOW. Med smak av lime och slimformat, innehåller denna produkt 20 portioner per dosa. Produkten är av typen All White Portion (vitt snus).

139,99 kr (28,00 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
BAOW Ice Mint
BAOW Ice Mint BAOW Läs mer 139,99 kr (28,00 kr/st) Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Egenskaper för nikotinpåsar från BAOW

  • Ett helt vitt snus fritt från tobak
  • Mjuka prillor som innehåller nikotin
  • Nikotinpåsar i flera smakkombinationer

Smaker från BAOW

Tillverkaren bakom BAOW har tagit fram ett antal olika smaker som vi erbjuder här på Nettotobak. I vårt sortiment finns smakerna Chili Lime, Ice Mint och Gin & Tonic från BAOW.


Prillor utan tobak och med nikotin

Produkterna från BAOW är så kallade all white-portioner. Det innebär att det här är ett tobaksfritt snus som innehåller tillsatt nikotin som blivit extraherat ur tobaksväxten. Nikotinstyrkan framgår på dosans lock.


Nikotinpåsar med torr yta

Helvita prillor från BAOW är tillverkade av cellulosa, vilket är ett växtfiber. Den omslutande påsen är torr och har en perforerad yta. Perforeringen släpper igenom det fuktiga innehållet som finns inuti.