General Classic White Portionssnus
General Classic White Portionssnus
General Classic White Portionssnus
General Classic White Portionssnus
General Classic White Portionssnus
General Classic White Portionssnus

General Classic White Portionssnus

378 Kr

produkt information för General Classic White Portionssnus

General White Portion är en kvalitets produkt från Swedish Match men en Fyllig, kryddig tobakskaraktär av bergamott,hö, gräs och stall. Prillan som är i vanlig white snus storlek fyller ut under läppen. Snuset är torr på ytan för låg rinnighet och har en fräsch känsla med en fyllig innehåll för att behålla smaken så länge som möjligt. General White Portion är en klassiker och en favorit...

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten General Classic White Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

General White Portion är en kvalitets produkt från Swedish Match men en Fyllig, kryddig tobakskaraktär av bergamott,hö, gräs och stall. Prillan som är i vanlig white snus storlek fyller ut under läppen. Snuset är torr på ytan för låg rinnighet och har en fräsch känsla med en fyllig innehåll för att behålla smaken så länge som möjligt. General White Portion är en klassiker och en favorit bland våra kunder.

Innehållsdeklaration Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E422, E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden).

Halter

Fukthalt53,5 %
Nikotinhalt0,8
pH värde8,7
Vikt / portion0,9 g
Vikt / dosa21,6 g
Antal prillor / dosa24st

 Levereras i 10-pack

 • Elisabet Persson
  2018-05-16

  snabb leverans

  enkelt och snabbt

  • | Rapportera missbruk

 • Sarah Björk
  2018-05-08

  Toppen

  Funkar alltid

  • | Rapportera missbruk

 • Birgitta
  2018-04-17

  Toppengod!

  Den är ju som allra bäst den!

  • | Rapportera missbruk

 • Jonny
  2016-09-22

  Bra snus

  Har jag snusat senaste 5 åren och skulle aldrig byta ut den

  • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

General Snus (tidigare kallat Generalsnus) framställdes av Swedish Match år 1866, men redan 4 år tidigare jobbar Snusfabrikören Johan A Boman med att blanda och hitta den perfekta snuset som vi idag hittar i en mäng olika snus doser. Men år 1915 tog det statliga AB Svenska Tobaksmonopolet över receptet. Snuset innehåller bland annat tobak, salt och aromämnen, däribland bergamottolja. General är Sveriges mest populära snus märke och sålde år 2002 över 193 miljoner dosor. Själva ordet General kommer ifrån ordet "generell", det var populärt för tobakshandlare att inte sticka ut med sitt namn och därmed blev namnet "generalsnus" ett ganska självklart varumärke.

För att kunna köpa snus måste du ha fyllt 18år och finns i nästan alla livsmedelsbutiker och på nätet. 

Snuset säljs i form av Lössnus och Portionssnus (General portion) och genom åren har man förändrat snus portionen som har börjat från 1 gram till 0.9 gram då nya skatteregler infördes men nikotinhalten valde man att behålla. Senare under 2013 gick Swedish Match tillbaka till 1gram per prilla. Generalfamiljen är den största på marknaden med 14 stycken produkter några är: Long Portion, Long Sterk Portion, Mini Mint, Mini, Mini White, Onyx, Green Harvest, Strong White.

General snus finns även i USA fast i annan sort, nämligen General Wintergreen som även fanns i Sverige under kort period med en metall dosa. Dock blev detta igen succé och produkten fortaste bara sälja i USA. september 2010 introducerades General i ett nytt format kallat Long, med avlånga prillor som passar bättre under läppen. I Norge finns General Long även i en mer nikotinstark variant.

General Snus