• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Score Raspberry Licorice White Portion

Score Raspberry Licorice White Portion

Det nya snusvarumärket Score är sensorikern Peter Carlsons kärleksfulla hyllningar till 1980-talet. Med serien Score vill Carlson förmedla smakerna han upplevde som starkast under sin uppväxt. Score Raspberry Licorice är en White Portion.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 10-pack (29,90 kr/st) 299,00 kr
299,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Score Raspberry Licorice White Portion

Score är det första varumärket att lanseras från svenska Cobber. Produkterna i serien är Cobbers grundare, Peter Carlsons, kärleksfulla hyllning till 1980-talet och hans favoritblandningar av dofter och smaker från det färgstarka decennium som präglade hans uppväxtår i Stockholm. Score är ett snus i utförandet White Portion, baserat på de högkvalitativa tobaksarterna Nicotiana Tabacum och Nicotiana Rustica. Score innehåller inga sötningsmedel. Samtliga produkter från Score är förpackade i dosor designade i graffiti, konstformen som rent estetiskt kom att prägla stora delar av 1980-talet, det decennium som lade grunden till Carlsons utpräglade intresse för sensorik och hans värld av dofter och smaker.När jag växte upp hade min familj en lång häck av hallonbuskar. De röda små solmogna skönheterna åt jag helst med en annan favorit – engelsk lakrits. Med Score Raspberry Licorice har jag återskapat en variant av denna kombination som faktiskt var en personlig favorit långt innan det blev en allmänt populär kombination" säger Cobbers Peter Carlson. Ean13: 5710824012893"
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Score
Produkttyp white portion
Vikt 0.315
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent Cobber Sweden AB