• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Mobila Notiser på Nettotobak!

Mobila Notiser på Nettotobak!

Nettotobak är under ständig utveckling och vi kan nu presentera vårt senaste verktyg för att nå ut till våra kunder, vi har under senaste tiden börjat med mobila notiser och undrar vad ni tycker!


Nu efter Black Friday har avslutats är det återigen dags att jobba vidare på nya funktioner på hemsidan som gör att vi blir bättre och tydligare mot våra kunder. Det senaste är push notiser som vi experimenterar med. Om ni har loggat in på hemsidan via en dator och samtidigt varit inloggad i ditt konto så kan du ha sätt en förfrågan om aviseringar. 

Vad används då dessa notiser till?
Till en början kommer vi presentera erbjudanden och tillfälliga kampanjer via notiser. Tanken med dessa är att se hur många som är intresserade av sådana här meddelanden och se hur många av er faktiskt klickar på dom. Notiserna kommer på datorn som en en liten push notifiering där man kan trycka på själva notisen för att komma till en del av vår sida. Notifikationen dyker även upp på mobilen i aviseringsfältet och man kan även där klicka sig vidare till diverse sidor. 

Vad är planen för framtiden?
Vi tycker detta är en otroligt rolig funktion men vi inser även att det kan vara störande att bli bombarderad med uppdateringar hela tiden, så vi jobbar nu på att få en balans mellan användbar information och spam. Om du någonsin godkänt aviseringar och inte längre vill ha dessa så är det enkelt att stänga av.

Med notiser är detta endast en början. I framtiden hoppas vi på att kunna göra mycket mer med aviseringarna. Det kan till exempel handla om att mobilen plingar till när en vara du bevakar kommer tillbaka i lager. Eller att vi informerar dig när ditt paket skickas.