• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
Snö Mint All White Portion

Snö Mint All White Portion

SNÖ Mint är nikotinpåsar med en frisk mint och mentolsmak med ett välbekant sting och en kylande effekt från mentolen. Snö innehåller ingen tobak och prillorna är istället fyllda med växtfibrer som ger samma känsla som vanligt snus. Till skillnad från andra All White produkter levereras SNÖ i en unik återvinningsbar pappersdosa vilket gör det mycket lättare att återvinna. Nikotinhalt: 7mg
  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snö Mint All White Portion

SNÖ är den första All White produkten som erbjuder en helt återvinningsbar dosa. Dosan är tillverkad i återvunnet papper och kan enkelt slängas i pappersåtervinningen.Ta upp kampen mot plastdosan med ett modernare smartare alternativ! Den nya pappersdosan går att återvinna upp till 8 gånger innan den slutligen återvinns till biobränsle.  Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Snö
Produkttyp All white portion
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak Mint
Innehåll/förpackning 7,5 g
Snustyp Normal All White
Format Normal
Producent Snö No Tobacco Products AB
(2) recensioner
Recensioner för Snö Mint All White Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Håller inte måttet

Camilla Persson, 13 april 2021

Informationen som ges är ett snus med en frisk mint och mentolsmak med välbekant sting och en kylande effekt från mentolen. Denna känslan infinner sig inte. Smaken är torr med pappsmak utan uns av mint!! Returnera varan? Ja

Håller inte

Camilla Persson, 13 april 2021

I informationen avseende smaken upplevs inte en frisk mint och mentolsmak med ett välbekant sting och en kylande effekt från mentolen. Det som upplevs är en torr pappsmak utan ett uns av mintsmak. Jag känner mig lurad!!! Det lutar åt att returnera.