• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Skruf Super White Fresh Max #6
Skruf Super White Fresh Max #6
Skruf Super White Fresh Max #6
Skruf Super White Fresh Max #6
Skruf Super White Fresh Max #6

Skruf Superwhite No.66 Fresh Mint Max

Skruf Super White Fresh Max #6 är en All White Portion som kommer i original format. Prillorna är helt utan tobak men med extra stark nikotinhalt på 23 mg/g med en isande smak av mint.

Obs! Ny dosdesign kan förekomma. Under en övergångsperiod förekommer produkten både under produktnamnet Skruf Superwhite No.66 Fresh Mint Max och Skruf Super White Fresh Max #6.

  • 1 dosa 44,99 kr
  • 5-pack (42,00 kr/st) 209,99 kr
  • 10-pack (39,99 kr/st) 399,90 kr
  • 30-pack (37,99 kr/st) 1.139,70 kr
399,90 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.66 Fresh Mint Max

SKRUF SUPER WHITE FRESH MAX EXTRA STARK - NIKOTIN UTAN TOBAK

Skruf Super White Fresh Max #6 en extra stark All White produkt utan tobak. I dosan hittar ni prillor som kommer i helvita original-formade påsar som inte missfärgar tänderna och eliminerar den klassiska snuslukten.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 23 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 17,5 g
Snustyp All white
Format Normal
Producent Skruf Snus
(1) recensioner
Recensioner för Skruf Superwhite No.66 Fresh Mint Max

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

ÄNTLIGEN...

Wirre , 20 januari 2022

Äntligen har jag hittat min favorit !! Jag beställde alltid Bull Dog tidigare men de slutade att tillverkas och fanns ingenstans att få tag på! Jag gillar ju helst att handla här hos Nettotobak pga låga priser, stort sortiment, snabbaste leveranserna. Så nu har jag då funnit min favorit : SKRUF SUPERWHITE #6 FRESH MAX. De har 20 normalstora påsar, (inget Slim här inte), 20 mig Nic och ett helt underbar fräsch mint smak, inte för stark inte för svag, utan helt perfekt !! Så jag rekommenderar detta märke till er som vill ha normala påsar och schysst Nico kick ! Testa vettja, jag lär inte byta till annat !!