• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Skruf Super White Slim Polar 3

Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong

Skruf Super White förser med en neutral eucalyptus, menthol smak i en högre och slim utformad produkt. Varje behållare rymmer 24 prillor, vilket motsvarar en standardförpackning för regelbunden konsumtion. Produkten kategoriseras som en All White Portion och innehåller inget tobak samt levererar nikotinändamålsenlig effekt.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (34,90 kr/st) 349,00 kr
  • 30-pack (33,17 kr/st) 995,00 kr
349,00 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong

Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong benämner en produkt inom Skruf Super Whites sortiment. Tillverkare av produkten är Skruf Snus och den kategoriseras som en All White Portion produkt vilket innebär att den är fri från tobak men bibehåller en nikotinändamålsenlig funktion. Produktformatet definieras som Slim, vilket endast beskriver den reguljära formen av produkten. Även om tobak saknas, påvisar produkten nikotin och en högre definerad nivåstyrka. Denna produkt kombinerar banbrytande teknologi med traditionell snusmässig kultur.

Specificering av smak, styrka och format for Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong

Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong ingår i kategorin All White Portion produkter. Formatbeskrivning är Slim, vilket refererar till dess fysiska utformning. Produkten har en neutral smak av eukalyptus och menthol. Den förser med en högre nikotinmätnivå på 12,0 mg/g och 9,0 Mg/portion. Denna kombination av format och smakspecifikation gör Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong till ett val bland konsumenter av denna produktkategori.

Detaljer kring Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong:

  • Kategoriindelning: All White Portion
  • Smaksattning: Eucalyptus, Menthol
  • Styrkeområde: Högre
  • Nikotininnehåll: 9,0 Mg/portion
  • Antal prillor per behållare: 24

Ytterligare information om Skruf Super White

Skruf Super White är ett varumärke inom snusindustrin. Med produkter såsom Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong tillhandahåller de konsumenter med diversifierade alternativ till traditionell snusanvändning. Varje behållare förvarar 24 portioner, vilket passar för regelbunden konsumtion.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.034
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 17,3 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.