• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris 30-pack
On! Spearmint Strong
On! Spearmint Strong
On! Spearmint Strong
On! Spearmint Strong
On! Spearmint Strong

On! Spearmint Strong

On! Spearmint Strong är en starkare variant av On! Spearmint som hittar här. Med en nikotinhalt på 19,0 mg/g får du som gillar starka snussorter eventuellt en ny favorit.  Smakupplevelsen är intensiv med en iskall mint arom. 

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
869,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Spearmint Strong

On! Spearmint Strong har en stark smak av frisk och härlig grön mynta. Den isande mintsmaken ger dig en smakexplosion under läppen. Detta är ett tobaksfritt snus som har en hög nikotinhalt på 19 milligram per gram snus, vilket ger en nikotinstyrka 3/4. De räknas därmed som starka och passar dig som vill ha något utöver det vanliga.

On! Spearmint 6 mg

On! Spearmint Strong kommer i formatet mini vilket även underlättar en diskret användning. Tack vare att de är tobaksfria slipper du också oroa dig för att de ska rinna, samt missfärga dina tänder såsom vanligt snus kan göra. Dessa prillor i miniformat utsöndrar dessutom en lagom mängd nikotin under en längre tid.

Varje dosa innehåller 20 portioner. De finns att köpa enskilt eller i flerpack om fem eller tio stycken beroende på vad du föredrar. Skulle du vilja du vilja testa något annat har On! ett brett sortiment av flertalet nikotinpåsar med olika smak och styrka.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19,0 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 6,3 g
Snustyp White Dry Mini Portion
Format mini
Producent Helix AB
(0)
Recensioner för On! Spearmint Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.