• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Gotlandssnus presenterar: Wisby Portionsssnus!

Gotlandssnus presenterar: Wisby Portionsssnus!

Nu kan vi äntligen presentera Gotlandssnus senaste tillskott ! Wisby är en hyllning till det Gotländska kulturarvet! Vi berättar allt om den nya serien här på Wikisnus!


Först ut i den nya Wisby serien är Norderport och Söderport. Två olika snussmaker som fått sina namn efter Visby Ringmurens båda portar. Smakerna är inspirerade av den Gotländska floran och bjuder på två olika spännande smaker som paketerats i vita portionsprillor för en långvarig smakupplevelse!

Först ut bland smakerna är Norderport.
Ett påtagligt snus med en tydlig tobakskaraktär, för att ge kontrast till tobakssmaken så är snuset smaksatt med gotländsk nyponros som ger snuset en lätt blommig lätt parfymerad karaktär som lätt för tankarna till sommaren. Ett snus som helt enkelt måste provas!

Gotlandssnus presenterar: Wisby Portionsssnus!

Söderport är mycket likt Norderport med sin påtagliga tobakssmak men istället för nypon så är snuset smaksatt med frisk och blommig flädersmak, en smak som Gotlandssnus provat på innan, men nu har dom verkligen fått till den där äkta flädersmaken som komplimenterar snuset perfekt, helt oslagbart!

Du kommer under sommaren kunna hitta Wisby här på Nettotobak! Och förhoppningsvis så bygger Gotlandssnus vidare på sin Wisby serie, och då hittar du dom här på Nettotobak först!