• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
XQS Pipe Candy Light

XQS Pipe Candy

XQS nya nikotinportioner - XQS Pipe Candy är för den sötsugne. En ljuv smak som påminner om mjuka kolaskruvar. Nu i en svagare variant.

OBS! Denna produkt har utgått ur vårt sortiment.

  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
  • 30-pack (35,50 kr/st) 1.064,90 kr
369,90 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Pipe Candy

Med en härligt rund smak av kola som påminner om godis passar XQS Pipe Candy utmärkt för dig som tycker om söta smaker. XQS Pipe Candy Svag har nikotinpåsar som är helt fria från tobak vilket gör att du inte behöver vara orolig för att få missfärgade tänder.

Pipe Candy-snus

XQS Pipe Candy Svag utsöndrar lagom mycket nikotin under en relativt lång tid och påsarna kommer i formatet slim. Formatet gör även att nikotinpåsarna sitter diskret under läppen. Det lilla formatet på påsarna gör också att du får en behaglig känsla när du har din nikotinpåse under läppen.

Styrka på XQS snus

Nikotinpåsarna är helvita och innehåller ingen tobak. De har styrka 2 av 5 med en nikotinhalt på 8 mg/g. Vidare är de normalstarka och behöver inte bli förvarade i kylskåpet utan de bibehåller sin goda smak ändå. Produkten säljs hos oss som 1 dosa, 10-pack samt 30-pack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent XQS International
(0)
Recensioner för XQS Pipe Candy

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.