• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
XQS Fizzy Cola Extra Strong

XQS Fizzy Cola Strong

XQS Fizzy Cola Strong har en klassisk, syrlig colasmak med en hint av söt vanilj. Kommer extra starka slimmade portioner med en nikotinhalt på 20 mg/g.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (33,00 kr/st) 165,00 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
  • 30-pack (35,50 kr/st) 1.064,90 kr
165,00 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Fizzy Cola Strong

XQS Fizzy Cola Strong kommer som nikotinpåsar med colasmak. Det är ett colasnus med smak av syrlig cola och söt vanilj. Dessutom kommer XQS Fizzy Cola i ett slimmat format, vilket gör påsarna diskreta under läppen. De är även torra i konsistensen och rinner därför inte vid användning. När du använder XQS cola stark behöver du heller inte vara orolig för missfärgade tänder. Förutom en smak av cola och en torr konsistens som underlättar användningen får du också ett tobaksfritt alternativ som är all white.

Styrka 4

XQS Fizzy Cola Strong har en styrka 4 av 5 med en nikotinhalt på 20 milligram per gram och är därmed stark i smaken. Nikotinpåsarna passar därför dig som vill ha något utöver det vanliga samt har en vana av höga nikotinhalter. Skulle du däremot vilja testa något annat har det här märket ett brett sortiment av olika smaker och styrkor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 20 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Extra Stark
Format Slim
Producent XQS International
(1) recensioner
Recensioner för XQS Fizzy Cola Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

God!

Viktoria, 9 november 2022

Cola isglass med kolsyra, väldigt intressant!