• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim
XQS Epic Freeze Slim

XQS Epic Freeze

XQS Epic Freeze, presenterar en neutral smak som har uppstått av mentol och pepparmint, och erbjuder ett extra starkt alternativ. Denna produkt från All White Portion-serien finns tillgänglig i slim-format och innehåller 20 portioner per burk, vilket ger det passande egenskaperna för de som letar efter ett alternativ med högre nikotinhalt.

  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (34,49 kr/st) 344,90 kr
  • 30-pack (33,00 kr/st) 989,90 kr
344,90 kr
Produkt:344,90 kr
Tillval:
Totalt:
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Information om XQS Epic Freeze

XQS Epic Freeze, producerad av Insurgent Ventures II, är en produkt i All White Portion-serien som finns tillgänglig i slim-format. Produkten innehåller ingen tobak men har nikotin. Dess nikotin styrka är definerad som extra stark. XQS har kvalitetsprodukter i sitt sortiment och Epic Freeze är en del av det sortimentet.

Egenskaper för XQS Epic Freeze

XQS Epic Freeze ingår i All White Portion-serien och finns tillgänglig i slim-format. Den presenterar en neutral smak av mentol och pepparmint, vilket bidrar till dess smakprofil. Denna produkts nikotinhalt bedöms som extra stark, vilket motsvarar en nikotinhalt på 8,0 mg/portion och 16,0 mg/g. Detta positionerar XQS Epic Freeze som ett alternativ med högre nikotinhalten.

Information om XQS Epic Freeze:

  • Kategori: All White Portion
  • Smak: Mentol, pepparmint
  • Nikotinstyrka: Extra stark
  • Nikotinhalt per portion: 8,0 mg
  • Antal portioner per burk: 20

Mer om XQS

XQS tillhör etablerade producenter inom sektorn för tobaksfria produkter och har ett omfattande utbud av alternativ. Märket är framträdande genom sin noggranna tillverkningsprocess och dess konsekventa produktkvalitet.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Lanseringsdatum 2021-11-24
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), Vatten, Nikotin, Aromer, Smakförsärkare (koksalt), Fuktbevarande medel (E1520), Surhetsreglerande medel (E500), Sötningsmedel (E955)
Producent Insurgent Ventures II
(0)
Recensioner för XQS Epic Freeze

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.